12 Şubat 2010 Cuma

ANNEMİN YEMEKLERİ (COŞKUN ARAL)

İki gün önce Coşkun Aral'ın  "Annemin Yemekleri "adlı kitabı adresime geldi.Hediyesi için kendisine teşekkür ediyorum.Anadolu yemek kültürüne güzel bir arşiv olabilecek nitelikte.Hotpoint-Ariston işbirliğiyle hazırlanmış. İçinde güzel tarifler var.Bir çoğunu denemek istiyorum denedikçe paylaşımlarda bulunacağım.Mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle.:)

Bu kitabı isteyen arkadaşlar bilgi@haberci.com adresine mail atarak şimdilik ücretsiz talepte bulunabilirler.

13 yorum:

Nur Vural dedi ki...

Ziyaretin için teşekkür ederim:)
Sende okuyunca aynı kitaptan bende istedim, merak ettim içinde neler var diye.

Sevgilerimle

CEMİLECE LEZZETLER(CEMİLE OKŞAR) dedi ki...

Canım, kitabın hayırlı ugurlu olsun. Güzel paylaşımlarda bulunabılmen dıleklerımle..
Sevgiler..
Cemile..

sarmaşık dedi ki...

Çok güzel hayırlı olsun :)
Böyle kampanyalardan genelde en son haberim oluyor sağolun paylaştığınız için :)

TÜLİN-sihirli tatlar dedi ki...

cemile hoşgeldin canım.çok teşkkur ederım.sevgiler:)

TÜLİN-sihirli tatlar dedi ki...

Nur bende teşekkur ederım.kitabını şimdiden gule gule kullan caım:)sevgiler

TÜLİN-sihirli tatlar dedi ki...

rica ederim Handenur'cuğum:)kitap gelır gelmez paylaştım.benımde senın gıbı en son haberım oluyor hatta hıc olmuyor. bu tür kampanyalar paylaşılsa herkesın haberı olsa hemen, süper olacak.sevgiler canım

Unknown dedi ki...

bende mail göndermiştim bakalım elime ulaşacak mı??
siz kitabınızı güle güle kullanın ..
sevgilerimle....

CAHİDE dedi ki...

Tülin'ciğim bu kitabı isteyeli çok zaman oldu ama halâ gelmedi.bende merak ediyorum.güle güle kullan canım,güzel tariflerini bekliyoruz...

Beyaz Hanımeli dedi ki...

Güle güle kullan kitabını. Güzel tariflerini bekliyoruz. Sevgiler.

kalpkurabiye dedi ki...

AYY NE GÜZEL BİR KAMPANYA İMİŞŞ ÇOK MERAK ETTİM İÇİNDEKİLERİİ:))

TÜLİN-sihirli tatlar dedi ki...

Sevgili Cahidem ve Sevgi mail attım ve 4-5 gun içinde gönderdiler.belkı ben gönderim adresine çok yakındaydım ondan cabuk geldı:)sizinde en kısa zamanda umarım gelir.aslında küçük bir kitap ve içinde bilinen klasik anadolu yemekleri var.
Beyaz Hanımeli teşekkürler canım:)

sarmaşık dedi ki...

Sevgili Tülin blogumdaki sorunuza yorumlarda cevap verdim ancak belki göremezsiniz diye buraya da kopyalıyorum:

Tülin, ben de teşekkür ederim ilginize. Et ve sucuklarla ilgili özel bir yazı henüz yazmadım, çeşitli markalarla ilgili herkesin çeşitli duyumları oluyor tabiki benim de duyumlarım var ama kulaktan dolma bilgilerle burada birşeyler yazmam hakka tecavüz de olur. Ben sadece bazı ürünlerle ilgili toplayabildiğim verilerle ulaştığım bazı neticeleri ve soru işaretlerimi paylaşıyorum. Bunun için Polonez sucukları için şu an birşey söyleyemeyeceğim, içindekiler bilgisi elimde olsa bununla ilgili bir metin yazmaya çalışırdım ancak evimizde olmadığı için yazamıyorum. Rast gelirsem markette sizin için not almaya çalışırım ondan sonra onunla ilgili yazabilirim. Ama sucuklar konusunda %100 dana eti ve yağı ve İslami usullere göre kesilmiştir ibarelerinin her ikisini de taşımayan hiçbir sucuğu şahsen tüketmiyorum, belki bu biraz fikir verebilir. İleriki zamanlarda yazılacak konular listemde bu ve buna benzer ilginizi çekeceğini düşündüğüm birçok konular var takip etmeye devam ederseniz inşallah istifadeli olur. Yine de aklınıza takılan herşeyi lütfen söyleyin, onları da ayriyeten not alıyorum her zaman.

sevgilerimle...

sarmaşık dedi ki...

Tülin ben sadece Aytaç'ın sucuğunu tercih ediyorum, sosis ve salam olarak hiçbir markayı yemiyorum hayatımdan çıkardım yani çünkü güvenemedim şu ana kadar tam olarak hiçbirine. GİMDES'in sertifikalandırma çalışmaları sürüyor, eğer bizler yemek istediğimiz markalara bu sertifikayı almaları yönünde baskı yaparsak o zaman içimize sinerek tüketebiliriz inşallah, siz de misal polonez veya coşkun markayı telefonla arayarak GİMDES sertifikanız var mı, sertifika çalışmalarınız var mı ya da almayı düşünmüyor musunuz gibi taleplerinizi iletebilirsiniz. Yine söylediğiniz markalarla ilgili şu an birşey diyemeyeceğim ama bende durum böyle :) sevgilerle..

LinkWithin